Promociona't. Tu ets la teva millor estratègia

 

Amb lema Pomociona’t, tu ets la teva millor estratègia, el Servei Local d’Ocupació de Santa Margarida i els Monjos ha encetat una nova edició del projecte d’acompanyament a les persones en la recerca de feina.

La proposta ja es va dur a terme el darrer curs, adreçada per a joves i amb un èxit important d’assistència i objectius. Enguany s’amplia també als adults i està adreçada a persones menors de 30 anys i majors de 45 que tinguin l’objectiu final d’incorporar-se al mercat laboral.

El seguiment del projecte es durà a terme des de Santa Margarida i els Monjos però, a diferència de la primera edició, enguany podran participar-hi persones empadronades al municipi i també a Castellet i la Gornal o Olèrdola.

El Promociona’t compta amb un grup de professionals que oferiran a les persones participants la possibilitat que construeixin el seu projecte professional personalitzat,  a partir d'elements actius de motivació, reforçament de l'autoestima, orientació, anàlisi de l'ocupabilitat per competències i autoavaluació.

L’objectiu és que les persones explorin i identifiquin les oportunitats laborals i es posin en acció per assolir els propis objectius professionals, amb la possibilitat de realitzar practiques laborals.