NOUS CURSOS DEL CENTRE DE FORMACIO PROFESSIONAL DE L'AUTOMOCIÓ DE MARTORELL

El Servei d’Ocupació de Catalunya oferta cursos de Formació Professional d’Automoció per a persones en situació d’atur, que es realitzaran al Centre de Formació Professional d’Automoció (CFPA) de Martorell.

Per a realitzar el curs és obligatori estar inscrit en les oficines del SOC com a demandant d’ocupació aturat o treballador i tenir la demanda en situació administrativa d’alta. Els cursos requereixen coneixements i/o experiència en la matèria. Un cop presentada a sol·licitud, es recomana assistir a la sessió informativa del curs corresponent que s’organitzarà posteriorment.

Podeu presentar la sol·licitud a la recepció del CFPA de Martorell (carrer Manuel Gallardo s/n 08, Gran Vial Seat A-2, entrada Parc de Bombers del polígon Seat) o per correu electrònic, a l’adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " target="_blank" style="font-size: 12.16px; line-height: 1.3em;">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .