Programa FORMA'T 2016.

Des de l'Oficina Jove de l'Alt Penedès estem organitzant el projecte Forma't 2016 en el marc dels Programes Integrals del SOC

 

El projecte està adreçat a persones joves de la comarca de 18 a 24 anys que actualment no estudien ni treballen, i que estiguin inscrites a la Garantia Juvenil.


 
El programa FORMA'T es centra en l'obtenció de 7 titulacions que facilitin l'accés al món laboral de les persones participants i es durà a terme entre els mesos de març i juliol específicament. Aquestes titulacions són:

- Formació per a l'obtenció dels carnets de carretó frontal, retràctil, traspaleta i apilador (4 carnets)

- Formació de manipulador/a d'aliments (1 titulació)

- Formació per a l'obtenció de l'acreditació de competències en tecnologies de la Informació i la Comunicació (ACTIC) nivell bàsic i nivell mig. (2 titulacions)

 - 4 mòduls de competències transversals i sessions de Coaching professional individual.

 

El curs s'iniciarà al gener, però si estàs interessat/da en participar-hi, des del Servei Local d’Ocupació dels Monjos, podem sol·licitar la teva derivació al projecte.

 

Si estàs interessat/da passa pel club de la feina dimarts o divendres de 10 a 13h per fer derivació. Per més informació pots trucar al 938186705 de 9h a 13h. Preguntar per Cristina o Teti.