La Formació Professional dual: l'aprenent a l'empresa

Benvolgudes i benvolguts,

Us fem arribar la informació sobre la propera sessió de Matins Empresarials que tindrà lloc el proper dijous 26 de març d’11 a 13h a la sala d’actes de la biblioteca municipal de Santa Margarida i els Monjos. Aquesta serà sobre la Formació Professional dual, la recuperació de la figura de l’aprenent a l’empresa on hi estan convidats tant centres que ofereixen aquesta modalitat formativa a la comarca, com empreses que acullen estudiants d’aquestes modalitats en les diferents branques formatives.

Creiem important aquest tipus de jornades, on hi trobem els diferents actors implicats, tant administració pública amb competències d’ensenyament com la Generalitat de Catalunya, com els diferents centres de formació professional que aposten per les noves modalitats formatives i les empreses que creuen en aquestes noves modalitats i requereixen noves implicacions. Serà una jornada molt pràctica, on es podran resoldre dubtes a través de l’experiència dels convidats i debatre en el torn obert d’intervencions.

Volem ressaltar també la bona entesa en la organització de la jornada a tres bandes des de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i Associació empresarial de l'Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf (ADEG).

Per qüestions de logística, agrairíem que ens poguéssiu confirmar l’assistència a: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o bé al telèfon 93 898 02 11

Salutacions,

 

Àrea d’Economia i Treball

Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos